📺 [VÍDEO] La surrealista frase de un Diputado del PSC sobre Torra y el autismo

📺 [VÍDEO] La surrealista frase de un Diputado del PSC sobre Torra y el autismo

La historia de la elección del 11 de septiembre como fecha de la Diada de Catalunya se remonta a 1886, cuando varias entidades catalanistas organizaron una misa en memoria de los caídos en el sitio de Barcelona al final de la guerra de sucesión española.

Hoy en día, la Diada catalana es, al menos para la oposición, una posibilidad de caragar contra los políticos independentistas, como sea, y con cualquier frase que desacredite al Govern, el problema es cuando los políticos no tienen ni idea de lo que están hablando y tienen una cámara delante, como es el caso de José Zaragoza, diputado del PSC, que en un intento de desacreditar al President Torra utilizó la palabra “autismo” con una clara connotación negativa, como si de un defecto se tratase el hecho de ser autista, las redes no tardaron en echarle en cara al Diputado la tontería que acababa de decir.

Zaragoza, Torra y el autismo

Zaragoza sobre Torra: ” Ha hecho una diada solo para independentistas, es la reivindicación de una parte que deja fuera a la otra parte. En la línea del President Torra, autista, aislado de la realidad y desconectado de los consellers””

Además de la frase totalmente desafortunada de Zaragoza, el diputado del PSC compartió el vídeo en sus redes, como broche final del lamentable espectáculo.

Los internautas no tardaron en responder a Zaragoza sobre su “poca empatía…”

Veuras: l’ #Autisme , l’ #Asperger i en definitiva tots els #TEA (Trastorns de l’Espectre Autista) són trastorns del neurodesenvolupament, és a dir, una condició inherent a la persona que estarà present en totes les etapes de la vida. Les persones amb #autisme sovint presenten dificultats en la interrelació social i la comunicació. També manifesten patrons estereotipats de comportament i interessos restringits. Aquestes dificultats es manifesten en el seu dia a dia, fent-l’ho sovint complicat de gestionar.

El que no presenten MAI MAI MAI és cap mena de maldat. Són sincers, literals i MAI menteixen. I jo em pregunto: pots dir tu, estimat @J_Zaragoza_ el mateix? Potser volies insultar el MHP Torra i has fet tot el contrari: t’has insultat a tu mateix.

Com a presidenta d’ @AspergerCat , presidenta de la Federació Espectre Autista – Asperger de Catalunya, membre de @Asperger_Espana , representant de prop de 2.000 famílies amb un o més membres dins l’ Espectre de l’Autisme i mare de dos fills #asperger esperem que et retractis de manera pública. Són massa anys de lluita els que portem les famílies amb #TEA ‘s, massa anys de portes tancades, d’injustícies, de bulliying, d’ explicar el perquè del comportament dels nostres fills, de fer pedagogia i divulgació perquè ara vinguis tu i amb unes declaracions desafortunades i ignorants tiris pel terra tots els nostres esforços. Així doncs, espero que aquest fil hagi servit per aportar una mica de llum a les teves falses creences sobre l’ #autisme i en el futur no tornis a fer declaracions d’aquesta naturalesa. Estic convençuda de que si tota la societat (inclosa la clase política) treballem en la mateixa direcció amb responsabilitat i bona fe podrem millorar la vida de les persones amb #TEA Salutacions

Zaragoza pidió disculpas pero el daño ya estaba hecho:

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser