📝 Units sí, Botiflers NO

Potser a algú li cridarà l’atenció el títol que he triat per a aquest post però penso que aquest pot ser el clam de tot el poble català per aquest 11 de setembre.

Estem molt a prop de veure com Espanya entra en el seu enèsim default i això, sempre li ha implicat perdre territori… Aquest cop no serà menys.

Però cal voler marxar, i quan es vol marxar cal lideratges seriosos i ben avinguts, sense fissures i respectant al poble… I penso que no es respecta al poble amb tot el que escoltem.

Només en el dia d’ahir 9 militants d’ERC em comunicaven que deixen el partit, però també podem dir coses semblants del PDECAT.

Tenim massa Santis Vilas, massa botiflers que només busquen una cadira per anar cobrant, i ara tenen vertigen.. Per què? Doncs perquè, amb la independència, es retallen els seients… Cal garantir-los.

O a ningú li estranya les declaracions de alguns d’ERC? ..

Recordem que en Rufian no ha cobrat en la seva vida el que cobra com a Diputat a Madrid.. I sense fer res de res..

O a algú li estranya que Campuzano, Recoder, Pasqual, Esteve provoquin una trobada a finals de setembre a Poblet per a parlar “d’una possible independència a llarg termini amb pactes amb Espanya”… Ara que s’han quedat sense el seient…

Tots aquests son els botiflers del segle XXI, els que miren per la seva butxaca i no pel poble.

Els hem de deixar molt clar el missatge: sense el nostre vot no tenen seient, i el nostre vot no el tindran si aposten pel botiflerisme.

Soc dels que pensa que ja està tot més que pactat però… Com menys lligam tinguem amb Espanya millor.. I el que veig continuament son declaracions per a garantir seients.

Vam rebre molts cops l’1 d’Octubre de forma física, però molts a la nostre ànima abans i després d’aquells fets, però ara ens toca donar la resposta, sempre de forma pacífica.

La tardor és el període més important per a Espanya a nivell econòmic ( sense comptar amb el turisme), som capaços d’avançar el default d’Espanya i que ningú tingui por a escrits que vaig veient sobre violència i més violència per a donar por a la gent.. No poden fer res i nosaltres molt.

Tenim un President que és en Puigdemont, i ho seguirà essent fins que tinguem les primeres eleccions de la República catalana ja que va ser expulsat pel cop d’estat espanyol a Catalunya. Em consta que veu trontollar tot pels moviments d’uns i altres per poder seguir cobrant.

El meu missatge és molt clar:

AMB TU PRESIDENT, MARCA EL CAMÍ DE LA UNITAT I FORA PARTIDISMES I BOTIFLERS

Jordi Mas Font

[frontpage_news widget=”17663″ name=”DESTAQUEM ✅”]

Comentaris
COMPARTEIX !