🔴 [VÍDEO] Una esllavissada talla l’accés a Andorra per la Seu d’Urgell

Una esllavissada talla des de primera hora del matí d’aquest dissabte l’accés a Andorra des de Catalunya. El despreniment s’ha produït a l’altura de la Borda Sabaté, fet que obliga a haver d’entrar al país per França.

El Govern d’Andorra a través d’un comunicat ha explicat que treballen per “restablir la comunicació terrestre amb Espanya per aquesta via en coordinació amb el comú de Sant Julià de Lòria”.

L’esllavissada no ha provocat ferits però sí danys materials. Els cossos de seguretat treballen per estabilitzar la muntanya i netejar la calçada.  

Els serveis viaris andorrans estan treballant a la zona, però preveuen que durant tot el matí hi haurà afectacions en aquesta via. Jaume Bonell, director del departament de Mobilitat d’Andorra, en declaracions al 324 ha explicat que treballen amb la hipòtesi de podrer reobrir el trànsit aquest matí. 

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 27
    Shares
Ofertas Depilación Láser