✅ Laura Borràs desmenteix el titular d’un diari català sobre Sánchez i JxCat

En declaracions a RAC1, Borràs s’ha referit a les paraules d’ahir divendres de Sánchez, que va anunciar la seva intenció de “parlar amb el PNB, el Partit Regionalista de Cantàbria, les forces nacionalistes de Catalunya i lògicament amb Unides Podem”, a final d’agost i principi de setembre, per buscar suports per a la seva investidura.

Davant la possibilitat que de la reunió amb les forces independentistes s’ocupi la vicesecretària general dels socialistes, Adriana Lastra, i no el mateix Sánchez, la portaveu de JxCat al Congrés s’ha mostrat contundent. “Nosaltres ja ens hem reunit amb Adriana Lastra”, ha dit, en al·lusió als contactes que va mantenir la dirigent socialista amb els partits no majoritaris en l’anterior ronda per a la investidura.

“Si Pedro Sánchez vol parlar amb mi com a portaveu de JxCat, naturalment aniré”, ha assenyalat Borràs, que ha volgut puntualitzar al president del Govern en funcions quan es va referir a que volia parlar també amb els partits “nacionalistes” de Catalunya.

Un usuari de Twitter es queixava de la suposada mà estesa de Jxcat a Sánchez respecte del seu suport a la investidura del govern espanyol.

“JxCat allarga la mà a Sánchez per negociar la investidura si reprèn la lògica de la bilateralitat, segons @VilaWeb. Es pot parlar de bilateralitat, quan Madrid només l’accepta per guanyar temps sense cedir mai en res? No, @LauraBorras. Trampes al solitari.”

D’altra banda, el digital Vilaweb ha publicat l’entrevista a Borràs en el seu portal de notícies, però el titular no ha acabat d’agradar a Borràs, que ha desmentit la frase amb què el digital titulava la nota. “Segons VilaWeb, exacte. No pas segons jo mateixa. No he dit res d’allargar cap mà i, per tant, no sé d’on surt, aquest titular. No pas de les meves paraules que poden sentir aquí”. ha publicat Borràs.

“Nota de servei: Cal no confondre bilateralitat amb diàleg. Des de JuntsXCat estem sempre disposats a parlar amb tothom. L’important ès de què hem de parlar i amb el govern de l’estat hem de parlar de l’1O i del mandat popular que se’n desprèn. L’objectiu és la independència.” ha sentenciat Borràs.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 276
    Shares
Ofertas Depilación Láser