馃敶 Detenen cinc joves francesos com a presumptes autors d’un delicte de violaci贸 en grup a Benidorm

Detenen cinc joves francesos com a presumptes autors d’un delicte de violaci贸 en grup a Benidorm, a Alacant. La v铆ctima, una turista noruega de 20 anys, ha denunciat l’agressi贸, que s’ha produ茂t aquesta matinada al pis on s’allotjaven els joves.

Els presumptes violadors, que estaven de vacances a Espanya i havien de tornar aquest dijous a Fran莽a, haurien abusat tamb茅 d’una amiga seva, de la mateixa edat i tamb茅 noruega. La policia els ha detingut aquest dimecres, hores despr茅s que les noies rebessin assist猫ncia m猫dica.

Cap a les dues de la matinada, un centre de salut de la localitat va alertar que estaven atenent una noia v铆ctima d’una agressi贸 sexual. Les dues noies, que haurien conegut els presumptes agressors la mateixa nit, van facilitar a la policia les dades i fotografies dels perfils dels nois a la xarxes socials.

La col路laboraci贸 entre els agents de la Gu脿rdia Civil i un agent de la Gendarmeria francesa, comissionat a Benidorm en el programa policial d’intercanvi a l’estiu, ha facilitat la detenci贸. Dos dels 5 presumptes autors de la violaci贸 han estat arrestats a les 4 i els altres 3 mitja hora m茅s tard.

Quatre dels detinguts tenen 19 anys i un en t茅 18. La investigaci贸 se centra ara a determinar el grau de participaci贸 dels detinguts, que est脿 previst que passin a disposici贸 del jutge de gu脿rdia de Benidorm aquest dijous.

Tercera violaci贸 en grup aquesta setmana

Aquesta 茅s la tercera violaci贸 en grup que es denuncia a l’Estat els 煤ltims dies. La primera setmana d’agost, van detenir 6 joves per una violaci贸 en grup a Bilbao. Dos d’ells van ingressar a la pres贸 i els altres quatre van quedar en llibertat amb l’obligaci贸 de presentar-se cada dia en depend猫ncies policials.

Dilluns passat, agents de la Gu脿rdia Civil van detenir dos nois, de 16 i 17 anys, acusats d’agredir sexualment una noia, tamb茅 menor, a la platja de Cullera, al Pa铆s Valenci脿.

Comentaris
COMPARTEIX !
  • 3
    Shares
Ofertas Depilaci贸n L谩ser