✅ El Secretari Nacional de l’ANC a un exconseller d’ERC: “Deixeu-vos de collonades partidistes”

La manifestació que l’ANC organitza cada 11-S amb motiu de la Diada ha generat algunes  tensions entre independentistes. Els exconsellers d’ERC Josep Huguet i Anna Simó ja han anunciat que no assistiran a l’acte. Huguet ha llançat un dur missatge a través de Twitter en què qualifica d’”exaltats”  els membres de l’Assemblea Nacional Catalana, denuncia el clima “anti-ERC” i acusa l’entitat de voler convertir la manifestació en un “aquelarre de purificació contra els traïdors“. 

Huguet, recorda que es manifesta des dels anys 70 i afirma que només reconsiderarà la seva decisió si abans de l’11-S l’ANC posa fi a la “música antipartits i especialment anti-ERC”. Poc després d’aquest tuit, una altra exconsellera republicana, Anna Simó, anunciava també a Twitter la seva decisió de no anar tampoc a la manifestació de l’ANC.

Captura Twitter Josep Huguet

“No aniré a una manifestació que per primera vegada una colla d’exaltats vol convertir en un aquelarre purificador contra els traïdors. O bé abans de l’11 aquesta música anti partits i especialment anti ERC s’atura o bon vent. I porto manifestant-me des dels inicis dels 70.”

Per la seva banda, el Secretari Nacional de l’ANC, David Fernàndez, ha respost poques hores després a través de Twitter amb un fil contundent:

Captura Twitter

2. Sense crítica no hi ha possibilitat de millora. Això ho saben els operaris d’una fàbrica, els administratius d’una assessoria, i fins i tot els nens de P3. Els partits són servidors públics. Si no us agrada la crítica, abandoneu l’espai públic, és fàcil #ObjectiuIndependència

3. Què és un aquelarre purificador @Josep_Huguet, no estar a la zona VIP? Haver-te de barrejar amb la gent que t’ha votat i està decebuda? Perdre privilegis? Qué es per tu un aquelarre purificador @Josep_Huguet? Quina reacció tan patètica davant la crítica #ObjectiuIndependència

4. Els qui hem exposat la nostra vida familiar pel país, hem estat purgats de la feina per indepes, o vam rebre hòsties l’1-O per la independència, estem ben emprenyats I farts de vosaltres!!! (partits i polítics indy). NO US TORNARÉ A VOTAR!! #ObjectiuIndependència

5. Els grans partits indepes esteu fent un paper patètic. No teniu full de ruta de pais, no teniu estratègia compartida, no teniu lleialtat entre vosaltres, de fet, ni tan sols us parleu, per tant, tampoc parleu com adults a la gent, ens preneu per imbècils #ObjectiuIndependència

6. Traieu-vos la samarreta dels vostres respectius partits d’una vegada i poseu-vos la del país. Tingueu una mica de vergonya, decència, i responsabilitat política, però per sobre de tot, tingueu SENTIT D’ESTAT, d’Estat català, és clar…o no? #ObjectiuIndependència

7. Tenir SENTIT D’ESTAT vol dir posar el país per davant de qualsevol altre interès polític i personal…de QUALSEVOL! Si no heu entès això és que no sou les persones adients per estar al capdavant del país ara mateix. Si no ho teniu clar, foteu el camp JA #ObjectiuIndependència

8. Et molesta no poder estar a una zona VIP per una estona? Et molesta perdre privilegis? O és que et fa por la opinió de la gent? O pot ser la propia gent? O pot ser la mateixa independència? Què et fa por @Josep_Huguet? Jo ho tinc clar: #ObjectiuIndependència. I tu?

9. No estic a cap partit, puc dir el que em roti AMB TOTAL INDEPENDÈNCIA, i ara ho diré claríssim: aquells que tenen una responsabilitat política i/o institucional en base a un programa indy, però no veuen clar fer la indy ja, que siguin coherents i marxin #ObjectiuIndependència

10. INDEPENDÈNCIA, MÉS INDEPENDÈNCIA, I NOMÉS INDEPENDÈNCIA!! Què collons no heu entès? Qui vulgui treballar per l’#ObjectiuIndependència que ens segueixi, i qui en tingui un altre, que no molesti. En sortir, tanqueu la porta, si us plau. Qui vol venir amb mi? #NoSurrender

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser