La consellera Budó demana la creació d’una comissió d’investigació al govern espanyol sobre els atemptats del 17A

La consellera de la Presidència i portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha enviat una carta a la vicepresidenta de l’executiu espanyol, Carmen Calvo, i a la ministra de Defensa, Margarita Robles, demanant transparència, col.laboració amb les comissions d’investigació i una reunió per abordar les informacions publicades pel diari digital Publico.es sobre els atemptats del 17A a Barcelona i Cambrils. La portaveu també ha sol·lcitat la creació d’una comissió d’investigació al Congrés dels Diputats per tal d’aclarir la veritat sobre els successos, donar resposta a les acusacions que s’han produït i per honor a les víctimes.

Carta vicepresidenta Calvo
Carta vicepresidenta Calvo (2)
Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser