📝 Carta a tots els polítics i partits independentistes catalans

Benvolguts President Carles Puigdemont, President Quim Torra, President del Parlament Roger Torrent, Secretariat Nacional Junts per Catalunya, Secretariat Nacional ERC, Secretariat Nacional PDECAT, Secretariat Nacional CUPS.

El dia 1 d’Octubre el poble català va respondre posant el seu cos davant els cops de la policia espanyola per tal de defensar la nostra dignitat i el nostre dret a escollir el nostre futur. Aquell mateix dia vam posar la nostre ànima al servei del nostre país, per a defensar la democràcia davant un estat espanyol que segueix a l’edat mitja i d’on hem de sortir.

Aquell dia el mandat del poble català va ser molt clar, i també ho ha estat en les següents convocatòries a les urnes, on hem lluitat pels nostres drets amb la millor arma que existeix pels demòcrates com és el vot.

Aquell dia de lluita tots anàvem junts, tots agafats de la ma en contra d’un enemic ferotge contra qui vam decidir lluitar pacíficament i democràticament.

Nosaltres, el poble, seguim junts, i ningú no trencarà aquesta unitat, fins que siguem independents, amb excuses i futileses més pròpies d’immadurs que de representants del nostre meravellós poble.

Els representants del poble només hauríeu de tenir un objectiu i és el de portar a terme el que vol el poble, i si, a nivell individual no us veieu capacitats, la noblesa del poble català hauria de fer que donéssiu un pas enrere. Ara us toca a lluitar i no tenir por, perquè si la teniu, no sou les persones que han d’estar representant-nos.

Els presos polítics no han de servir d’excusa als polítics independentistes, s’ha de seguir lluitat i sense por. El nostre futur és ser lliures, no tenir dròpols que només volen escalfar cadires i seguir vivint del “cuento”. Si s’ha de tenir més gent a la presó s’hi tindrà.

Però molt menys podem permetre, i admetre, el que aneu per separat amb les excuses que vulgueu, perquè el poble de Catalunya, fins a ser independent, ha d’anar junt. Això no va d’ideologia, això va d’independència i desprès ja triarem als nostres partits.

A tots, als polítics, se us hauria de caure la cara de vergonya davant l’espectacle que doneu al poble, anant per separat i parlant, fins i tot d’eleccions quan el que s’ha de parlar és d’independència. Qui parli ara d’eleccions, quan seguim tenint una majoria al Parlament, més val que vagi cap a casa i es dediqui a escombrar-la. No ens val.

Estem d’acord en negociar amb Espanya, sempre i quant això representi la independència de Catalunya, fins i tot el confederalisme… Però no podem permetre que pacteu llocs a ens públics catalans, seients i sous, només per voluntat purament pecuniària. Penseu de veritat que és moment de pensar en càrrecs? Penseu en el poble i deixeu de demostrar que només esteu a la política per escalfar seients.

Han passat gairebé 2 anys des de l’1 d’Octubre i no hem vist més que no sou mereixedors de la confiança que us vam donar a les urnes per a portar el nostre poble cap a la independència.

El President Puigdemont va liderar una DUI que no es va arribar a executar, amb moltíssimes errades pel mig… Des de llavors silenci… Això sí, no heu deixat de cobrar, ni de col·locar gent vostre a l’administració… Mentre el poble segueix ferit.

Sembla ser que la data definitiva del Brexit serà el 31 d’Octubre, i aquest fet comportarà importants efectes econòmics en contra de l’estat espanyol, i ja no podem perdre més oportunitats.

Avui, signo aquesta carta, junt amb molts més catalanes i catalans, per a comunicar-vos la darrera oportunitat com a polítics.

Entenem, sense tenir que veure la ideologia que podem tenir la mateixa o no, que el President derrocat de Catalunya és en Carles Puigdemont i ha de ser qui lideri el moviment únic d’independència. El seu compromís ha de ser portar-nos fins a la independència i després donar un pas endarrere per a que el poble pugui triar qui serà el President de la República catalana.

Entenem que tots els partits hi haureu d’estar presents en aquesta unitat, i us demanem que deixeu estratègies partidistes i sous, ara el que toca és anar tots junts, i si no ho podeu fer, tampoc us donarem recolzament. Ara toca independència i no ideologia i menys partits.

Entenem que hi hagi independents, persones de primer nivell de la vida catalana que puguin aportar amb la seva experiència i formació…

Però la data límit és el 31 d’Octubre… Tenint en compte que si algú es planteja fer eleccions abans o certificar algun trencament, el pobla català actuarà de forma immediata.

En cas de no demostrar unitat abans d’aquesta data i amb un full de ruta on es marqui data concreta per a obtindré la independència, i amb una data inaplaçable, el poble català constituirà una llista per a concórrer a les eleccions sense cap persona de la primera línia política, només amb persones disposades a anar a la presó si cal, i a donar un pas enrere un cop s’hagi assolit la independència per a donar pas a nous partits a que governin el nostre país.

I parlem de nous partits perquè abans, proposarien el canviar completament el model dels partits polítics del nostre país, amb un altre model que evités l’existència de gent que viu de la política sense aportar res al poble, cosa que entenem que, a dia d’avui és l’amenaça més gran cap a qualsevol polític.

Per a aquest objectiu, i per a defensar a Catalunya, el meu país, us fem entrega d’una còpia d’aquest document signat per tots nosaltres amb nom i DNI, amb el convenciment de que actuareu amb maduresa i lluitareu per Catalunya, i no com esteu fent fins del moment.

Jordi Mas Font

Amigues i amics, penso que ha arribat el moment de que, com a poble deixem clar als polítics la vergonya al.liena que ens fan sentir amb la seva falta d’unitat per interessos purament partidistes i no de país.

Us proposo el fer córrer aquesta carta ( penso que ho podem organitzar des del grup on ja tenim més de 3.500 persones disposades a mobilitzar-se pel territori per a fer porta-a porta i recollir signatures), i presentar-la al President Puigdemont, al President Torra, al President del Parlament Roger Torrent, i als secretariats nacionals dels diferents partits independentistes.

Cal d’una vegada deixar clar que el poble està per sobre dels interessos personals i partidistes que és la única cosa que estàn demostrant.

Només un apunt més per a evitar qualsevol tipus de suspicàcia, si bé ajudaré com un més, si haguérem de tirar endavant algun partit del poble, en cap cas jo lideraré cap partit ni formaré part de la primera línia, tot i que si em tindrà al costat per tal d’ajudar com un més.

Espero les vostres opinions però crec que els partits han acabat amb la paciència del poble de Catalunya.

Jordi Mas Font

RELACIONAT: ☑️ Senyores i senyors polítics d’ERC, CUP, Pdecat… On sou?

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser