✅ ERC Tarragona rebutja penjar una pancarta en favor dels presos polítics catalans

El socialista Josep Fèlix Ballesteros està molt a prop de perdre l’alcaldia de Tarragona després de 12 anys . Aquest dilluns l’assemblea d’En Comú Podem a la ciutat ha votat per àmplia majoria buscar un acord d’investidura amb el candidat d’Esquerra, Pau Ricomà.

“No ens hem plantejat penjar una pancarta en favor dels presos polítics. No és la nostra idea”.

ERC vol governar Tarragona només amb els comuns i el suport extern de Junts per Catalunya i la CUP, segons ha explicat l’alcaldable de la formació, Pau Ricomà, a El món a RAC1. També ha reconegut que no té previst penjar cap pancarta en favor de la llibertat dels presos a l’Ajuntament.

“No ens hem plantejat penjar una pancarta en favor dels presos polítics a l’Ajuntament. No és la nostra idea”, ha afirmat Ricomà. D’altra banda, ha indicat que “cada ciutat té les seves dinàmiques. Jo no sóc ningú per jutjar el que estan fent en altres ciutats. Barcelona té una dimensió especial, però jo m’ho miro amb absolut respecte”.

“A Tarragona, per dinàmiques locals, prima la necessitat de canvi, que els 4 partits [ERC, JxTGN, ECP i CUP] vam dir en campanya”, ha considerat. “Hi ha distància ideològica entre partits, però en molts temes compartim la necessitat de donar-li solució. Hi ha moltes més coses que ens apropen que no pas ens allunyen, per tant, som capaços de gestionar les discrepàncies”, ha sentenciat.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser