☑ Carles Puigdemont i Toni Comín han entrat al Parlament Europeu | Diari Català Digital

El president Carles Puigdemont i el conseller Toni Comín han entrat aquest migdia al Parlament Europeu. Els dos eurodiputats han entrat en companyia del fins ara eurodiputat Ramon Tremosa, com a convidats. L’objectiu de la visita no és obtenir les acreditacions, sinó reunir-se amb diferents grups parlamentaris de cara a estudiar la seva possible incorporació.

El servei de seguretat del parlament europeu no ha posat cap problema a l’accés dels dos eurodiputats que, en canvi, fa dies van ser impedits d’entrar per ordre del president del parlament, el conservador italià Antonio Tajani.

En principi no està previst que s’acreditin avui, ja que el parlament espanyol ha retirat les acreditacions que ja tenien els nous eurodiputats de la circumscripció espanyola.

Comentaris

COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser