✅ Jordi Puigneró: “El govern del PSOE vol dinamitar el retorn de les pagues dels funcionaris catalans” | Diari Català Digital

El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública lamenta que Pedro Sánchez vulgui invalidar el reton dels drets laborals dels funcionaris catalans i assegura que ‘el Govern defensarà els drets socials i laborals dels catalans’

El govern espanyol ha enviat un requeriment al Govern de Catalunya per obrir un procediment de negociació sobre el retorn de les pagues extres als funcionaris del 2013 i 2014. El ministeri que dirigeix Meritxell Batet amenaça de portar el decret llei 3/2019 del Govern al Tribunal Constitucional.

Argumenta que s’han “plantejat determinades discrepàncies en relació als articles 1 i 2 del decret llei, que dóna compliment a un acord de la Mesa General de la Funció Pública entre el Govern i els sindicats pel retorn de les pagues pendents del 2013 i 2014. Amenaça de portar el decret del Govern de la Generalitat al Tribunal Constitucional. Per evitar-ho, obre la porta a un camí de “cooperació per evitar el recurs d’inconstitucionalitat”.

El conseller Puigneró ha estat taxatiu: “El senyor Pedro Sánchez diu no a un referèndum, diu no a l’autodeterminació i ara diu no a les pagues extres dels treballadors de la Generalitat de Catalunya. Aquest és el vot útil del PSC? Des del Govern de Catalunya li diem a Pedro Sánchez que defensem i defensarem els drets socials i laborals com a drets nacionals d’aquest país”.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser