🔴Els Mossos detenen quatre homes a Sant Adrià de Besòs per vuit robatoris violents a taxistes | Català Digital

· Els lladres els robaven quan arribaven al seu destí i no dubtaven a agredir-los o fins i tot fer ús d’una arma per aconseguir els diners

· Actuaven sempre de matinada, els autors agafaven un taxi a Barcelona i finalitzaven el recorregut al barri de la Mina

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Badalona amb el suport d’agents de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) van detenir, el 4 d’abril, quatre homes, tots de 21 anys, de nacionalitat espanyola i veïns de Sant Adrià de Besòs i Barcelona, com a presumptes autors de vuit delictes de robatori amb violència i quatre delictes de lesions lleus comesos a la localitat de Sant Adrià de Besòs. 

La investigació es va iniciar a finals de l’any 2018 quan els investigadors van tenir coneixement que s’estaven produint robatoris amb violència a Sant Adrià de Besòs i totes les víctimes eren taxistes. En concret, entre els mesos de novembre de 2018 i febrer de 2019 es van produir vuit robatoris Les gestions realitzades pels investigadors van permetre establir el modus operandi utilitzat pels lladres: actuaven sempre de matinada, els autors agafaven un taxi a Barcelona i finalitzaven el recorregut al barri de la Mina de Sant Adrià de Besos.

Un cop arribaven al seu destí amenaçaven el taxista amb una arma blanca o fins i tot amb una de foc en un dels casos. L’agredien físicament o empraven esprais d’autodefensa i li robaven els diners. A mesura que anava avançant la investigació, els agents van poder determinar que els robatoris reunien moltes similituds, la qual cosa feia pensar que eren comesos per les mateixes persones. L’anàlisi del tots els indicis va permetre identificar els autors dels robatoris.

El dia 4 d’abril els investigadors amb el suport d’agents de l’ARRO van realitzar dues entrades i registres autoritzats pels Jutjats d’Instrucció 1 i 3 de Badalona en els domicilis dels dos principals autors, un al municipi de Barcelona i l’altre a Sant Adrià de Besòs respectivament. Aquestes dues entrades van permetre detenir dos dels presumptes autors.  

Hores després, els investigadors van poder detenir els altres dos homes relacionats amb els fets a la localitat de Sant Adrià de Besòs. Un cop a dependències policials es va deixar sense efecte la detenció d’un d’ells. El dia 4 d’abril els tres detinguts van passar a disposició del Jutjat d’Instrucció 1 en funcions de guàrdia de Badalona, el qual va decretar ingrés a presó per a un d’ells i llibertat amb càrrecs per als altres dos. 

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser