Alejandro Fernández diu que l’independentisme és de ‘paletos’ | Diari Català Digital

El líder del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, també s’ha va sumat al discurs contra l’independentisme com ha fet la seva companya de partit Cayetana Álvarez de Toledo. La cap de llista PP per Barcelona a les eleccions del 28-A acusa el moviment independentista de ser xenòfob i racista . Fernández ha començat dient que l’independentisme és de “paletos”.

“No és casualitat que als nacionalistes, tan bon punt s’anomena Cayetana se’ls comença a moure el cap com a la nena de l’‘Exorcista’ i comencen a deixar anar saliva, deu ser per alguna cosa. Estimada Cayetana, no facis cas del ‘paletisme’ tosc que nega els teus drets. Catalunya és casa teva”
Alejandro Fernández líder del PP català

I després que el Palau de la Generalitat està podrit:

“Fa mal dir-ho, però la Generalitat avui està putrefacta d’odi endogàmic, intervencionista i controlador de la vida dels catalans. S’han d’obrir les finestres, les portes, liberalitzar, que arribi l’aire fresc de la llibertat a la Generalitat de Catalunya.” Alejandro Fernández líder del PP català

També s’hi ha sumat el candidat a l’alcaldia de Barcelona, Josep Bou, menyspreant les comarques catalanes.

“On tu seràs és en la riquesa de Catalunya pràcticament, per tant, és molt important que siguem capaços de dir el que és Catalunya. Perquè al cap i a la fi el PIB d’Almeria, Granada i Màlaga és el PIB de Girona, Tarragona i Lleida”. Josep Bou candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona


I ha reptat Manuel Valls i Ernest Maragall a pujar a Montserrat.

“La setmana vinent escalaré la paret del Cavall Bernat i em faré una foto amb la Moreneta de Montserrat. A veure si pugen Valls o Maragall”. Josep Bou candidat del PP a l’alcaldia de Barcelona


Tot plegat amb l’himne del PP de fons. És la nova versió de l’himne, inspirada en Piratas del Carib.Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser