[ÚLTIMA HORA] El Síndic recomana a la Generalitat retirar els llaços grocs

El Síndic de Greuges demana a la Generalitat que, “de forma excepcional”, retiri els llaços grocs i les estelades que hi ha en edificis públics. Rafel Ribó ha apuntat que aquesta retirada és “una mesura temporal” que “només ha de tenir vigència durant el període electoral“, és a dir, entre que es convoquen les eleccions i se celebren.

El president de la Generalitat, Quim Torra, va encarregar un informe jurídic al síndic sobre la presència de llaços grocs en edificis públics, després que la Junta Electoral Central donés dilluns 24 hores per retirar-los. Aquest requeriment de la Junta Electoral era el segon: una setmana abans ja havia donat un ultimàtum de 48 hores per retirar-los, al qual Torra havia recorregut demanant una “reconsideració”.

El síndic ha comparegut aquest dimecres a la tarda per explicar la seva decisió.

Comentaris

COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser