[ÚLTIMA HORA] Torra manté els llaços grocs i demana una “reconsideració” a la Junta Electoral

El president de la Generalitat, Quim Torra, manté els llaços grocs i les estelades dels edificis públics de la Generalitat, quan acaba el termini de 48 hores donat per la Junta Electoral Central per a la seva retirada.

En una carta dirigida a la Junta Electoral, Torra demana una “reconsideració” de la decisió de dilluns prohibint l’exhibició d’estelades i llaços grocs en considerar-los “símbols partidistes”.

Torra també parla de “dificultat legal” per complir el requeriment de la JEC. El president de la Generalitat apunta que hi ha una “multitud” d’edificis públics a Catalunya on s’hi presten “serveis propis de la Generalitat”, però que ni són propietat de la institució ni, en molts casos, són gestionats directament per la Generalitat.

Comentaris

COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser