Fiscalia demana 70 anys de presó per a 15 manifestants del 15M

La Fiscalia Provincial de Madrid ha sol·licitat penes de presó d’entre 18 mesos i sis anys de presó per a 15 joves pels aldarulls que es van produir al final de la manifestació del 15 de maig de 2011, la qual va donar inici al moviment 15M.

En total, el Ministeri públic sol·licita 70 anys de presó per la suposada comissió de delictes de desordres públics, danys, resistència, atemptat contra els agents de l’autoritat i lesions. El judici comença el dia 11 a les 10.00 hores al Jutjat Penal número 30 de Madrid.

En el seu escrit, la Fiscalia apunta que cap a les 21.00 hores va arribar a la Puerta del Sol un grup de 300 persones que va llançar contra els agents “objectes contundents”. Així, el Ministeri Públic destaca el llançament d’una ampolla que va aconseguir al colze d’un policia i la col·locació de barricades fetes amb tanques metàl·liques i contenidors d’escombraries per destorbar el pas dels agents.

A més, la institució demana a David Méndez que indemnitzi amb 3.639 euros a dos establiments que va causar desperfectes. Quatre acusats hauran d’indemnitzar amb quantitats que van dels 900 als 50 euros per danys causats a agents de la Policia Nacional.

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser