Una parella crema un cotxe on dormia un indigent a Màlaga

La policia busca una parella sospitosa d’haver cremat a un cotxe on dormia un indigent. L’home, de 43 anys, ha estat ingressat a l’Hospital Carlos Haya amb cremades de segon grau.

Es trobava dins del vehicle abandonat, dins d’un solar de grans dimensions i envoltat per una tàpia d’un parell de metres. En aquesta parcel·la, totalment en desús és freqüentat per persones per consumir estupefaents o per beure alcohol. I ho fan tant dins com fora del vehicle.

L’home, veí del barri, es trobava dins del cotxe quan va començar a sentir calor i una forta olor de benzina. Llavors, va intentar sortir del cotxe per salvar la vida, però no va poder. Les flames li van causar lesions greus a les cames i l’abdomen.

Els serveis d’emergències van rebre l’alerta que alguna cosa s’estava cremant dins el solar. No obstant això, les flames només van afectar el vehicle. Ni als murs, ni a la façana. Allà es van traslladar els bombers, la Policia Nacional i Local i la Científica, tractant d’aclarir qui ha pogut ser el causant de l’incendi.

L’home va ser traslladat a l’hospital. Es troba estable dins de la gravetat i, encara que segueix ingressat a la Unitat de Cremats Intensives, no es tem per la seva vida. El foc, segons la investigació, hauria estat provocat per dues persones. Alguns testimonis apunten a una parella que va sortir del solar.

Al principi no era alguna cosa estranya per als veïns, ja que habitualment, en aquesta zona, es refugiaven moltes persones que consumien drogues i encenien fogueres al voltant dels cotxes. Aquesta vegada, lamentablement, un home gairebé perd la vida.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser