Troben el cotxe de la dona desapareguda a Lleida amb un cos a l’interior

Els Mossos d’Esquadra i els Bombers de la Generalitat treballen des de dissabte a la tarda en la recerca d’una dona de 34 anys, veïna de les Borges Blanques. La família va denunciar la seva desaparició dissabte a la tarda i aquest diumenge han localitzat el seu cotxe al canal de Serós, a Albatàrrec. A l’interior hi ha un cos, que encara no s’ha pogut confirmar que sigui de la dona, segons informen els Mossos d’Esquadra.

La desapareguda, que treballa com a professora de català en un institut de Lleida, va sortir amb un grup de companys de feina divendres a la sala Manolita de Lleida i, en acabar, a les quatre de la matinada, va agafar el seu vehicle, un Volvo blanc, per tornar a casa. Però aquí es perd el seu rastre quan marxava amb el seu cotxe, en direcció al camí vell d’Albatàrrec

Segons les primeres informacions, la dona desapareguda està casada i té dos fills i treballa com a mestra en un institut de Lleida. 

Familiars i amics de la desapareguda han publicat una alerta a les xarxes i es demana que qualsevol persona que en tingui informació es posi en contacte amb els Mossos d’Esquadra o amb l’Ajuntament de les Borges Blanques.

Actualització

El cos sense vida de Núria Borràs ha estat localitzat aquest diumenge a la tarda al canal de Seròs després d’hores de recerca.

La dona, de 39 anys i veïna de Borges Blanques, havia desaparegut el passat divendres a la nit després de sortir de festa amb uns amics a la ciutat de Lleida i s’hauria accidentat, segons les primeres hipòtesis, en el trajecte entre la capital del Segrià i el municipi on vivia.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser