El PP amenaça denunciar els municipis de Madrid que organitzin consultes sobre la monarquia

El PP de Madrid emprendrà les accions que siguin necessàries contra la cessió d’espais públics en alguns municipis de la Comunitat de Madrid per a “consultas ilegales o actos que inciten al odio”, en relació a la celebració de consultes sobre monarquia o república.

Així ho va indicar ahir la portaveu popular en la presentació de l’entrevista-col·loqui que el periodista John Müller ha realitzat l’economista i jurista Manuel Pizarro i on van abordar l’Estat de Dret com a garantia de Llibertat en el marc de les conferències que el PP de Madrid porta realitzant des del passat mes d’octubre, Espanya sense filtres.

En aquest sentit, ha assegurat que la Llei de Bases de Règim Local no permet als ajuntaments cedir espais públics per a consultes que no siguin de competència local. “Bajo falsos mantras como ese rey o esa monarquía no la he votado, buscan excusas para dinamitarlo y llevarnos a la revolución más tirana”, ha assenyalat Díaz Ayuso, que va qualificar de “greu” que institucions com Sant Sebastià dels Reis o Leganés es mostrin “impassibles” davant fets que vulneren la llei.

Aquesta mateixa tònica ha seguit el portaveu del PP de Leganés, Miguel Ángel Recompte, que ha enviat una denúncia a la Delegació del Govern per la celebració el pròxim dia 2 de la consulta sobre Monarquia o República en vint taules que s’instal·laran al municipi.

“Se están alentando falsas consultas sobre monarquía y república y se están utilizando las instituciones para sembrar el odio; se pretende sembrar el odio también con actos antisemitas, como el del pasado viernes en Móstoles, cediendo una espacio municipal a movimientos como el BDS, condenado por los tribunales españoles y vinculado a movimientos terroristas” ha afirmat.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser