Telecinco compara manifestacions independentistes amb les nazis i ultres

Telecinco ha protagonitzat una nova polèmica aquest divendres en utilitzar imatges de manifestacions independentistes en una notícia en què es parlava de la nit dels vidres trencats amb motiu del 80è aniversari de la nit en què ciutadans jueus van ser linxats per les tropes d’assalt de les SA juntament amb la població civil.

La cadena privada ha recordat aquests fets i ha equiparat les manifestacions independentistes amb les nazis i les ultres, un fet que no ha passat per alt i que ha provocat el descontentament de molts usuaris a les xarxes socials, com el protagonitzat per Jon Iñarritu.`

El senador d’EH Bildu s’ha referit a la catalanofòbia de la cadena en un tuit que recull la notícia presentada pel periodista Pedro Piqueras.

I és que la peça audiovisual parla de l’auge dels nacionalismes i inclou tant les manifestacions independentistes i imatges d’estelades com manifestacions ultres que han tingut lloc en els últims temps a Europa.

El tuit de Iñarritu compta amb més de 8.000 retuits i 8.000 ‘m’agrada’.

Els internautes també han opinat sobre la vergonyosa comparació de la cadena privada:

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser