[VÍDEO] Samsung presenta un mòbil amb una pantalla plegable i irrompible

La companyia sud-coreana Samsung va presentar la seva tecnologia de pantalla flexible Infinity Flex Display en una conferència de desenvolupadors celebrada aquest dimecres a la ciutat de San Francisco (EUA)

El prototip d’un dispositiu plegable basat en aquesta tecnologia va ser mostrat pel vicepresident de ‘màrqueting’ de productes mòbils de la companyia, Justin Denison.

En mode tauleta té una pantalla de 7,3 polzades i pot doblegar per tenir aspecte d’un telèfon mòbil normal que pot cabre en una butxaca. La interfície del dispositiu, One UI, s’ajusta automàticament a la mida de la pantalla.

L’aparell mostrat és de moment només un prototip. La companyia espera que la seva versió final estigui a punt el pròxim any.


Així mateix, Samsung va anunciar que els seus especialistes van treballar estretament amb Google i desenvolupadors del sistema operatiu Android per crear una interfície d’usuari minimalista.

One UI mostra tota la informació important a la part inferior de la pantalla perquè sigui còmode usar-lo amb una mà. Per a la versió desplegada, hi ha una funció anomenada ‘finestra multi activa’, la qual ue permet executar fins a tres aplicacions al mateix temps a la mateixa pantalla.

Per ara no s’ha anunciat la resta de característiques d’aquest futur dispositiu ni és la data de llançament del primer telèfon intel·ligent plegable de Samsung. Segons Denison, la producció de les pantalles Infinity Flex Display arrencarà “en qüestió de mesos”.

El gegant tecnològic no és l’únic que està treballant en dispositius plegables. Companyies com Huawei, Lenovo, Xiaomi i LG ja han anunciat plans similars.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser