[VÍDEO] Pablo Casado es contradiu en directe per salvar la “reputació” de VOX

La batalla de la ultradreta a Espanya ja es fa a la televisió, partits com el PP menteixen públicament per no “tacar” la reputació d’altres “col·legues” (VOX).

En plena expansió de la ultradreta al món, Partit Popular i Ciutadans no semblen massa interessats en deslligar-se de partits que fan de la xenofòbia i l’ultranacionalisme la seva bandera. De fet és més aviat tot el contrari: s’han mostrat decidits buscar part d’aquests vots.

La irrupció de VOX, a més, els ha posat contra les cordes: intentar impedir el seu ascens sense criticar la seva ideologia. Així hem vist a Ciutadans passar de “piropejar” al partit de Santiago Abascal a directament menystenir. El nivell de piruetes dialèctiques que ha hagut de fer ha arribat a tal punt, que fins i tot s’han referit a Vox com “aquest partit al qual es refereix”.

Aquest diumenge, el que ha hagut de fer piruetes per evitar definir Vox com ultradreta ha estat el president del PP, Pablo Casado. Durant una entrevista a “El Objectivo” de La Sexta, Casado va assegurar que ell no defineix a altres partits per intentar escapar-se de la pregunta. El problema va venir quan, menys d’un minut després, Ana Pastor li va demanar una definició de Podem.

 

En un moment de l’entrevista, Ana Pastor va preguntar a Casado: “Vox és un partit d’ultradreta per a vostè?”. Aquí Casado va començar a dubtar sobre la resposta: “Bé, jo no defineixo a la resta de partits. Jo amb Vox ja he dit que hi ha coses que comparteixo, per exemple la unitat d’Espanya, i hi ha coses que no comparteixo, com ara suprimir les autonomies “.

Menys d’un minut després, Pastor li fa una altra pregunta: “Com definiria vostè a Podem? O tampoc vol definir-ara? “. La resposta de Casado, en aquest cas no es va fer esperar: “Bé, Podem és un partit populista”, va respondre sense dubtar.

“Ah, llavors sí s’atreveix a definir els partits”, li va respondre Pastor amb un mig somriure. El moment no va passar desapercebut a les xarxes socials:

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser