[VÍDEO]”Terrorista, aquest no és el teu país”: Una espanyola (mucho española) insulta una dona musulmana en un autobús a Canàries

En un autobús de l’illa de Gran Canària, ha tingut lloc un vergonyós incident racista protagonitzat per una dona, que va començar a insultar una jove musulmana per la seva “burca”.

En les imatges difoses aquest dimecres a la premsa local, es veu a l’agressora cridant “terrorista” a la jove. “Aquest no és el teu país”, continua la dona espanyola i “Mucho española”, reclamant a l’afectada que es tragués “el burca” (encara que en realitat porta un vel) perquè en “Canàries no es porta” aquesta peça. “On tens la bomba?”, Ha afegit.

La jove va respondre també amb insults, titllant a l’altra dona de “marimacho” i “vella racista”. L’afectada va insistir que és espanyola, i demana a l’agressora que respecti la seva religió com ella respecta la seva.

El vídeo d’aquest incident s’ha fet viral a les xarxes socials, on ha provocat un gran debat entre els internautes.

La setmana passada, en un vol de Ryanair que cobria la ruta Barcelona-Londres, un home va llançar un torrent d’insults racistes a una dona afroamericana que tenia asseguda al seu costat, i fins i tot la va amenaçar amb posar-la en un altre lloc si ella no es canviava de lloc.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser