[VIDEO] L’evident gest de Angela Merkel amb Pablo Casado durant la reunió que encén les xarxes

El president del Partit Popular, Pablo Casado, s’ha reunit aquest dimecres a la tarda a Brussel·les amb la cancellera alemanya, Angela Merkel, dins dels diferents trobades bilaterals que han mantingut membres del PP Europeu.

En aquesta reunió, Casado va oferir a la dirigent alemanya “una aliança hispano-germànica” a la Unió Europea perquè “Alemanya i Espanya siguin protagonistes del futur de la Unió”. A més, van abordar temes com la política econòmica de la UE, la immigració i la innovació “.

Però abans, com a part del protocol en aquest tipus de trobades, els fotògrafs i altres mitjans gràfics van prendre imatges de la trobada. Encaixada de mans, somriures, es comparteix una taula, es parla d’alguna cosa amb gestos amens abans de la reunió.

Doncs això últim és el que li va faltar a Merkel, que en un moment donat, mentre Casado li deia una cosa molt animat i somrient amb gestos propis de qui no sap anglès i intenta complementar amb moviments de mans la manca d’idioma, es va girar mirant a els fotògrafs amb una expressió més semblant a “sacadme de aquí” i el vídeo s’ha tornat viral a les xarxes.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser