Cinc mesos de pres贸 per fer la salutaci贸 nazi durant una manifestaci贸 a Alemanya

Condemnen a cinc mesos de pres贸 un jove que va realitzar la salutaci贸 nazi a les manifestacions ultradretanes que van tenir lloc a l’agost a Chemnitz, Alemanya. En aquest pa铆s, els s铆mbols associats al Tercer Reich estan prohibits i penats, sumant aquesta sent猫ncia a la d’un altre jove condemnat a vuit mesos de pres贸 per realitzar el mateix gest.

Un home que va realitzar la salutaci贸 nazi durant una recent manifestaci贸 ultradretana a la localitat de Chemnitz, a l’est d’Alemanya, ha estat condemnat aquest divendres a cinc mesos de pres贸, en aplicaci贸 de la llei que prohibeix l’煤s de s铆mbols del Tercer Reich.

L’acusat, de 34 anys, va realitzar la salutaci贸 diverses vegades durant una concentraci贸 el 27 d’agost. La sent猫ncia contra ell se suma a la dictada dijous contra un altre home que va ser condemnat a vuit mesos de pres贸 per realitzar el mateix gest i atacar les forces de l’ordre.

Chemnitz ha estat en les 煤ltimes setmanes escenari de protestes de diversos tipus per la mort d’un ciutad脿 alemany suposadament assassinat per sol路licitants d’asil. El cas ha provocat una mobilitzaci贸 ultradretana a Alemanya.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilaci贸n L谩ser