Busquen a un legionari de Borriol despr茅s de trobar morta la seva parella

Continuen les investigacions sobre l’aparici贸 divendres passat a la nit del cad脿ver d’una dona al seu habitatge, a Borriol. Segons ha informat la Gu脿rdia Civil, segueix la recerca de la seva parella sentimental, amb antecedents per maltractament en una relaci贸 anterior, i que est脿 en parador desconegut. La Benem猫rita investiga si es tracta d’un cas de viol猫ncia de g猫nere, tot i que les causes de la mort les determinar脿 l’aut貌psia que es practicar脿 dem脿, dilluns.

Segons ha informat l’alcalde de Borriol, Silverio Tena, l’ajuntament va rebre l’av铆s d’un familiar de la dona morta que assegurava no saber res de la jove des de dies enrere. Amb aix貌, la Policia Local va accedir a la casa i va ser la que va donar l’av铆s de la troballa del cad脿ver divendres passat a la nit i va activar el protocol de viol猫ncia de g猫nere.

Fonts han explicat a R脿dio Castell贸 que la parella de la dona morta, les inicials s贸n J.L.G., tenia vinculaci贸 amb la legi贸 i havia publicat un llibre anomenat ‘L’infern legionari’. Ella, amb inicials E.B, tamb茅 tenia inter猫s per la legi贸 i es definia en xarxes socials com “una patriota de cor i amant d’Espanya ‘.

La Unitat Org脿nica de la Policia Judicial de la Gu脿rdia Civil de Castell贸 est脿 a c脿rrec de la investigaci贸.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilaci贸n L谩ser