[VÍDEO] Un “Català estúpid” li dedica un missatge al Diputat Joan Tardà per les seves declaracions al congrés

ERC reconeix que la independència no es pot imposar de forma unilateral a la meitat de catalans que no la volen. Així ho ha expressat el portaveu d’ERC al Congrés, Joan Tardà: “Si hi ha algun independentista ingenu o estúpid que creu que pot imposar la independència al 50% de catalans que no ho són, és evident que està equivocat”.

Un missatge que arriba, gairebé un any després que el Govern proclamés la república, i després de les paraules del president de la Generalitat, Quim Torra, assegurant que no “renuncia” a la independència.

“No hi ha solució al conflicte sense tenir en compte al 50% de catalans que no són independentistes i no hi ha solució sense tenir en compte al 50% de catalans que ho són”, ha expressat Tardà en la Comissió de Política Territorial del Congrés en la qual ha comparegut la ministra Meritxell Batet per explicar la reunió de la comissió bilateral entre l’Estat i Catalunya del passat 1 d’agost.

D’altra banda han estat molts els usuaris de Twitter als que no els ha agradat el to del diputat d’ERC i així ho han expressat públicament en les xarxes, l’escriptor Xavier Soler i Travé ha publicat al seu compte de Twitter un Vídeo-Missatge per al diputat d’Esquerra.

Vídeo: Xavier Soler i Travé

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser