El Ministeri de Justícia gastarà 544.000 euros en la defensa del jutge Pablo Llarena

El Ministeri de Justícia ha decidit encarregar al bufet belga Liederke Wolters Waelbroeck Kirpatrick la representació de l’Estat espanyol i del magistrat del Tribunal Suprem Pablo Llarena davant el tribunal de Brussel·les que tramita la demanda civil presentada per cinc polítics catalans fugits de la Justícia contra l’instructor del procés penal en el qual els demandants han estat processats.

Segons informa CadenaSer, la documentació va ser remesa a l’Ambaixada espanyola a Brussel·les, on s’ha formalitzat el contracte per un valor de l’adjudicació que ascendeix a 450.413,22 euros, als quals cal sumar altres 94.568,78 en concepte d’impostos, el que suposa un total de 544.982 euros.

El bufet ‘Liederke Wolters Waelbroeck Kirpatrick’ assumirà la representació processal de l’Estat espanyol i del magistrat Pablo Llarena per, d’acord amb la direcció tècnica que exercirà l’Advocacia de l’Estat, “defensar la sobirania i immunitat jurisdiccional de la Justícia espanyola davant els tribunals belgues “, defensa que inclou la de l’instructor del Suprem.

Aquest despatx que, segons anuncien en la seva pàgina web, va ser fundat el 1965 i té més de 130 lletrats al seu servei amb àmplia projecció internacional perquè forma part d’una xarxa de despatxos d’advocats LEx mundi, líder mundial de firmes independents amb experiència en més de cent països.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser