El partit d’ultradreta i antiautonomista VOX titlla Gonzalo Boye de “Sanguijuela que odia a España”

Després que un grup d’entre 400 i 600 migrants van saltar la tanca de Ceuta el passat 26, partits polítics com VOX i Ciutadans han visitat la ciutat per oferir un clar missatge contra la immigració. Segons les forces de seguretat, l’assalt ha estat amb una violència sense precedents. El Balanç de ferits va ser de 30, i la meitat van ser hospitalitzats.

El partit d’ultradreta VOX va penjar un vídeo al seu compte de Twitter, on de veu al secretari general de la formació, Javier Ortega Smith, que canvia el seu discurs de ser l’impulsor jurídic de la causa contra l’independentisme català al abanderat de la lluita radical contra la immigració.

Per la seva banda l’advocat Gonzalo Boye va compartir el vídeo a Twitter i irònicament va comentar “Una, grande, libre y racista”

La formació d’ultradreta va aprofitar la publicació del reconegut advocat per carregar contra l’independentisme i també contra tot el que pogués en els 280 caràcters permesos a Twitter …

“Eres una sanguijuela que odia a España, y que colabora con cualquier rata que quiera destruirla, ya sean los matones de ETA o el racista de la fregona. Que tú rabies ante nuestra acción política es una demostración de que vamos por buen camino.”

Altres polèmiques publicacions de la nova competència de Ciutadans i del PP a l’Estat espanyol:

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser