Carles Puigdemont i la fí de Pedro Sánchez

Pedro Sánchez, President d’Espanya te els dies comptats. No ho dic jo, ho han dit les persones amb més capacitat de representar l’independentisme.
Carles Puigdemont, President de Catalunya va llançar ahir una advertència al arribar a Waterloo.
Es evident que Sánchez va prometre una sèrie de coses a tots aquells partits que li van donar suport. Sánchez mai farà públic allò que va prometre. Però els mateixos que li van donar el govern, el poden fer fora d’aquest.

Entre els partits que van donar suport a Sánchez en la seva moció de censura contra Rajoy, es troben els partits independentistes (PDECAT i ERC). Fa unes setmanes, el President Torra va anar a parlar amb en Sánchez. La reunió no va anar gens bé per a Torra, ja que Sánchez li va deixar ben clar que s’oposarà al dret sobre l’autodeterminació dels pobles. N’estic convençut que una de les condicions per donar suport a Sánchez en la seva moció de censura, va ser l’autodeterminació. Des d’aquella reunió ja han passat unes setmanes, Puigdemont ja es a Waterloo i ahir va avisar a Sánchez que el seu període de gracia s’acaba i li va dir textualment: “Passi de les paraules als fets.”

Ahir es va dur a terme una roda de premsa on els periodistes van començar a fer preguntes als dos presidents catalans: Torra i Puigdemont. Puigdemont va dir que quan una persona arriba al poder, normalment se li assigna un període de gràcia, perquè pugui prendre les seves decisions, perquè pugui establir relacions amb els seus contactes i pugui planejar les seves estratègies. Però un cop han passat unes setmanes o uns mesos, el període de gràcia s’acaba i el president ha de complir amb allò que va prometre.

En aquests moments l’independentisme no te res a perdre. Però si te molt a guanyar. El govern està en mans dels partits independentistes que ara tenen l’oportunitat de retirar el seu suport al govern espanyol. Tenen l’argument perfecte, per a retirar aquest suport, es diu: autodeterminació. De fet Miriam Nogueras ja va avisar a Sánchez fa uns dies, que ho tindrà més difícil per comptar amb el suport del PDeCAT.

Ahir l’entorn de Puigdemont va fer públic que l’any 2020, s’assolirà la independència de Catalunya. Quan es diu el 2020 i no es diu el 2019 o 2018, vol dir que son realistes amb els esdeveniments. Curiosament l’any 2020 es quan acabaria la legislatura de Sánchez. Segurament l’entorn de Puigdemont ho te tot pensat i ara tenen la paella pel mànec.
L’independentisme ha acabat amb Rajoy, veurem si ara acaba amb Sánchez…

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser