El nou secretari general del PP: “Los independentistas pueden irse de España si quieren, pero Cataluña se queda”

El president del Partit Popular Pau Casado, ha presentat aquest dijous a Barcelona a la nova cúpula del partit després d’una llarga nit on es van trencar les negociacions per integrar a l’equip de Soraya Sáenz de Santamaría.

El substitut de Mariano Rajoy ha premiat als que van estar durant la campanya i també des del principi de la seva carrera política, ha “tornat favors” a qui el va ajudar a aconseguir la presidència del PP, com Alberto Núñez Feijóo i sobretot, María Dolores de Cospedal, i ha prescindit de les cares que l’exvicepresidenta volia introduir en la nova estructura de poder.

Cospedal serà vocal en el nou comitè executiu. Pablo Casado li ha ofert el mateix lloc a Santamaría però de moment ella no ha acceptat. “El meu telèfon segueix obert”, ha respost quan li han preguntat per si pensa fer una nova oferta a l’exvicepresidenta, que no ha assistit a la reunió del comitè.

Teodoro García, el seu col·laborador més proper durant les primàries, és el nou secretari general del PP en substitució de María Dolores de Cospedal. “Ha fet una excel·lent campanya i ha demostrat el que cal fer per cohesionar el partit”, ha dit Casado al presentar-lo davant el nou comitè. El seu entorn va assegurar en els últims dies que seria una dona, més gran que ell i cospedalista, però el nou president popular ha preferit finalment premiar García per evitar llançar el missatge que és un líder tutelat o hipotecat per l’antiga secretària general, segons expliquen fonts del seu equip directe.

Desprès de l’elecció de Pablo Casado per ocupar el càrrec de secretari general del partit Popular alguns internautes li van recordar polèmiques publicacions del nou dirigent popular en el seu compte de Twitter. Una d’elles, que va publicar uns dies abans del referèndum català:

“Cataluña también es mi casa, porque soy murciano y Español.

Los independentistas pueden irse de España si quieren, pero Cataluña se queda.”

Teodoro García Egea, de campió mundial de llançament de pinyol d’oliva a secretari general del PP

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser