En el nombre del padre, del hijo y del espíritu Franco… ¡Amén!

La resolució de la judicatura alemanya ha despertat de cop una inquietant ventrada de comandaments espanyols, nens i nenes “pijas”, fills de franquistes, que no s’han esforçat en sa vida per res, i que viuen amorrats a la mamella ensangonada de l’abús. Nens i nenes que avui clamen al cel i volen trencar acords continentals veient-se assenyalats com a representants d’un estat que ja es qualifica de “indecent”.

Potser si no s’haguessin tret llurs carreres universitàries en 6 mesos entendrien resolucions judicials d’eminents juristes que mai han deixat de instruir-se.
I mentre? A Espanya de què es parla? De deixar en llibertat (des d’ahir oficialment) “ostatges” de la repressió i la desvergonyia?
No! Què va…

Aquí parlem d’un torero que li han trasplantat la patilla al cap, del cap d’un tal Villarejo que es venja de la corona, d’una corona que trontolla per una fulana “desatada” contra l’amant, d’un amant que resulta ser comissionista de línies de tren al desert, d’un desert en que s’hi troba un tal Llarena que ha esdevingut el ridícul d’Europa i una Europa que al·lucina amb una Espanya on mini-franquistes no han aprés que signifiquen les paraules “dignitat i justícia” mentre canten, això sí: Yo soy español, español, español…
I algú es pregunta encara perquè volem marxar? El que us deia…

En el nombre del padre, del hijo y del espíritu Franco… ¡Amén!

Lluis Carrasco

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser