[VÍDEO] El poble de Navara rep la visita de Pablo Casado entre crits i xiulets

El Partit Popular està en hores baixes, a més de la caiguda en les enquestes, la baixa participació de les seves bases en les últimes votacions per triar un secretari general, ara s’agrega el fet que no són benvinguts en molts racons de l’estat espanyol, el candidat a la presidència del PP Pablo Casado ha estat increpat per un grup de persones que eren a la plaça Consistorial de Pamplona mentre visitava els Santfermins i atenia als mitjans de comunicació, davant del que ha manifestat que “algunos batasunos quieren quitarnos la libertad”. Casado havia citat els periodistes a les 13.30 hores a la plaça Consistorial, a on ha acudit acompanyat de diversos dirigents del PPN, amb la seva presidenta, Ana Beltrán, al capdavant.

Persones que eren a la plaça i als voltants amb motiu dels Sanfermines, s’han adonat de la presència de Pablo Casado i han començat a xiular, cridar i increpar-. També s’han escoltat càntics per demanar la llibertat dels condemnats d’Alsasua. Una de les persones s’ha arribat a encarar amb Pablo Casado. Només uns pocs ciutadans han aplaudit a Pablo Casado i han cridat “Visca Espanya i Visca Navarra”.

Pablo Casado ha afirmat “hay que tener el coraje y la valentía de no dejarse intimidar y plantar cara a esta gente, que no puede ganar”. “Tenemos que recuperar el espacio electoral y la dignidad para Navarra, para el País Vasco y también para Catalunya”, ha indicat.

El dirigent del partit popular ha afegit “algunos batasunos y algunos intolerantes lo que quieren es quitarnos la libertad y no dejarnos hablar”. “Si soy presidente del PP, lo que voy a poner es absoluta prioridad para que los proetarras y los batasunos no nos impidan hablar, no nos impidan garantizar las libertades y los derechos democráticos de todos los navarros”,

Vídeo Auzo News

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser