El president Quim Torra i més de 100.000 catalans es mullen per l’esclerosi múltiple

Més de 110.000 persones i 625 piscines de Catalunya han participat aquest diumenge en la XXV edició del ‘Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple’, una campanya impulsada per la Fundació Esclerosi Múltiple per recollir fons per lluitar contra aquesta malaltia neurodegenerativa que afecta més de 7.500 catalans.

L’esdeveniment, que s’ha reproduït en múltiples piscines de Catalunya, ha permès recaptar 350.000 euros, que es destinaran a l’esclerosi múltiple infantil, ja que, encara que la malaltia afecta sobretot a adults, fins a un 10% dels casos que es diagnostiquen són en nens, segons ha informat la Fundació Esclerosi Múltiple en un comunicat.

Per celebrar els 25 anys de la festa, la fundació ha convertit l’acte central d’aquest any en una festa que per primera vegada s’ha obert al mar, donant la possibilitat als banyistes de sumar-s’hi.

El lloc de trobada ha estat el Club Natació Atlètic – Barceloneta, i ha comptat amb la presència del president de la Generalitat, Quim Torra, el conseller d’Interior, Miquel Buch, i el conseller de Treball, Afers Socials i Famílies, Chakir El Homrani , així com alguns actors com Àngels Gonyalons, Guillem Albà o Àlex Casanovas.

En diferents punts del nostre país la gent s’ha sumat a aquesta iniciariva i així ho ha compartit a les xarxes socials:

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser