La dedicatòria en el llibre que el President Quim Torra va regalar al Rei Felip

El president de la Generalitat, Quim Torra, va lliurar ahir al rei Felip VI durant la inauguració dels Jocs de la Mediterrània a Tarragona un informe realitzat pel Síndic de Greuges de Catalunya sobre violacions de drets ocorregudes durant l’1-O i després de l’aplicació del 155 i el llibre ‘Dies que duraran anys’ de Jordi Borràs. Després del lliurament, el periodista ha compartit a Twitter una fotografia de la dedicatòria que va escriure per al monarca: “No hi ha estirp, ni llei, ni pàtria que justifiqui ferits, presos polítics i exiliats. No hi ha estirp, ni llei, ni pàtria que puguin aturar l’anhel de llibertat del poble català”.

Borràs ha explicat que “com a independentista d’esquerres i republicà” la dedicatòria per al rei “ha estat tot un repte” i ha agraït a Torra que li hagi fet arribar el llibre – un conjunt de fotografies i textos sobre la violència durant el 1- O- a Felip VI.

Poc abans, el mateix president català comentava a la mateixa xarxa social la seva intenció de regalar-li el llibre al monarca “perquè li quedi clar què va passar a Catalunya el dia 1 d’octubre, perquè nosaltres no ho oblidarem mai”.

‘Dies que duressin anys’ va ser el tercer llibre de no ficció en català més venut durant l’última edició de la Diada de Sant Jordi.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser