Ballesteros (PSC) assegura que no li agrada que Pedro Sánchez qualifiqui de racista a Torra

“L’elecció de Torra ha despertat les vergonyes racistes del secessionisme”, ha criticat el líder del PSOE, Pedro Sánchez, després de presidir a Ferraz una reunió de l’executiva socialista monogràfica sobre la situació política de Catalunya. El líder del PSOE s’ha emprat a fons durant la seva compareixença per presentar al nou president de la Generalitat, Quim Torra, com un xenòfob, racista i supremacista. “Torra no és més que un racista al capdavant de la Generalitat de Catalunya”, ha subratllat.

El líder del PSOE ha anunciat a més que promourà una nova reforma legal per “agreujar el retret jurídic” contra actuacions discriminatòries, precisament, per raó de racisme i xenofòbia. “Plantegem sancions administratives econòmiques que serien agreujades en el cas de ser realitzades per responsables polítics”, ha assegurat Sánchez.

Per la seva banda, el dirigent del PSC i alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, ha rebutjat que el secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, hagi qualificat de racista al president de la Generalitat, Quim Torra.

En una entrevista al 3/24, Ballesteros ha dit: “No m’ha agradat l’expressió de racista que li ha dit el secretari general del PSOE, no m’ha agradat perquè crec que no és una bona forma de fer allò de la seducció”.

Ballesteros ha destacat que Torra hagi fet apel·lacions al diàleg i ha apuntat que ara cal que hi hagi resposta per part del Govern central, demanant centrar-se en això i no en els seus articles passats: “Tots podem escriure cosetes”.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser