La Policia deté a Tarragona un home per agredir un agent durant el referèndum de l’1-O

La Policia Nacional va detenir dimecres a la tarda a Tarragona un home que està acusat d’haver agredit “d’una forta puntada als testicles” un agent d’aquest cos policial durant la jornada del referèndum de l’1 d’octubre. Segons ha informat la policia, els fets s’haurien produït quan l’efectiu intentava accedir a l’interior de l’Institut Tarragona “en compliment del mandat judicial” per desallotjar les persones que es reunien per votar.

Segons la versió de la policia, aprofitant que l’agent “intentava dialogar amb persones que estaven concentrades, mostrant-los l’acte judicial, l’arrestat es va abalançar sobre ell donant-li la forta puntada”. Posteriorment, l’individu va poder fugir del lloc “amb la col·laboració d’alguns dels concentrats”, segons assegura la policia.

L’home ha pogut ser identificat plenament després d’analitzar les gravacions realitzades aquest dia. Aquest dijous va quedar en llibertat amb càrrecs després de passar a disposició judicial acusat dels delictes d’atemptat contra un agent de l’autoritat i lesions.

Segons el comunicat de la policia espanyola, “el detingut va aprofitar que l’agent de policia es trobava fora del cordó de seguretat, ajudant a un manifestant, per agredir a l’agent de la policia espanyola i amb una puntada als testicles”. La nota també detalla que l’agent va haver de rebre atenció mèdica per les lesions que va patir.

L’Institut Tarragona va ser un dels centres on va actuar la policia espanyola durant la jornada de l’1-O a la ciutat. Els agents es van emportar les urnes del centre i, posteriorment, es van registrar càrregues policials a la plaça Imperial Tarraco quan retornaven als seus vehicles. L’operatiu va mobilitzar un centenar d’antiavalots i agents de policia judicial.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser