L’exdirector del Cardenal Cisneros anuncia la seva baixa de Ciutadans després de la polèmica sobre els estudis de Pablo Casado

L’exdirector del Centre universitari Cardenal Cisneros, Alberto Pérez de Vargas, ha anunciat aquest dijous que es donarà de baixa de Ciutadans, partit pel qual ocupa una vocalia de barri a Madrid, després de la polèmica suscitada al voltant dels estudis que el vicesecretari de comunicació del Partit Popular, Pablo Casado, va cursar al centre quan ell el dirigia.

“Ja m’he anat del partit, de la política i de tot el que s’assembli a la política. He deixat Ciutadans ‘de veu’ però encara ho he de fer per escrit”, ha confirmat.
A més, l’exdirector també ha presentat la seva dimissió com a vocal del districte de Chamartín perquè “no només” és militant de Ciutadans sinó que és un “concejalillo de barri”, “per evitar que això pugui interpretar-se com alguna cosa relacionada amb la política”,ha explicat.

Així mateix, ha assegurat que “està encantat” de deixar la política perquè, segons ell, hi ha més problemes a Espanya als quals prestar atenció que “si un senyor va acabar o no una assignatura o un màster”. “És preferible deixar la política i dedicar-se a fer panets als coloms”, ha dit.

Pérez de Vargas dirigia el Centre d’Estudis Cardenal Cisneros, adscrit a la Universitat Complutense de Madrid, quan en 2007 Pau Casado, que va guanyar un escó en l’Assemblea de Madrid en aquella convocatòria, es va matricular a fi de completar la seva carrera de Dret, cosa que va fer en un curs.

En successives entrevistes al llarg d’aquest matí, ha afirmat que “no hi ha raó per sospitar” que Casado rebés tracte de favor per a aprovar i ha negat que la llavors presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, li cridés per pressionar al respecte .

Malgrat això, ha reconegut que “hi havia interès” a la Comunitat de Madrid per la situació acadèmica del llavors president de Noves Generacions del PP i que va anar al centre “d’alguna manera acollit o ajudat per les autoritats” de l’Executiu regional.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser