Ada Colau sobre Torra: “L’elecció i el discurs del candidat és decebedor”

L’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau, ha titllat aquest diumenge de “decebedor” el discurs d’investidura i l’elecció del candidat de JxCat a la Presidència de la Generalitat, Quim Torra, ja que creu que no representa una voluntat transversal.

“L’elecció i el discurs del candidat és decebedor perquè crec que està més orientat a consolidar el nucli més convençut de l’independentisme, en una versió més tancada, i no tant a cercar ponts, eixamplar i buscar propostes més transversals”, ha criticat en una entrevista de Catalunya Ràdio.

A més, ha lamentat que no és “el que necessita el país” i ha assenyalat que l’independentisme hauria de fer autocrítica sobre la seva actuació durant els últims mesos.

“Si no comencem reconeixent els errors i ara anem a una investidura on se segueix parlant de fer efectiva la República i el mandat de l’1-O com si fos un referèndum vinculant, ens fem mal com a país”, ha alertat.

L’alcaldessa ha recriminat als partits independentistes que parlin “de república i no de fraternitat”, perquè, al seu parer, han de tenir en compte la diversitat de tota la població catalana.

Així mateix, ha assegurat que el projecte que va encapçalar Quim Torra sobre el Born Centre Cultural tenia “una visió nacionalista tancada” i ha expressat la seva preocupació pels tuits que va fer el candidat a la Presidència en 2012.

Colau ha reivindicat la seva actuació en el Govern municipal de Barcelona, ​​ja que afirma que està complint la major part del programa electoral i que ara mateix “s’estan fent un munt de coses a la ciutat”.

Torra està orientat a una versió més tancada de l’independentisme, i no tant a cercar ponts

Malgrat que una enquesta estima que ERC guanyaria les eleccions municipals de l’any que ve, ha tret importància a les enquestes i ha sostingut que el que ha de fer és “treballar com a alcaldessa i ser el més responsable possible”.

A més, ha vaticinat que alguns candidats a les municipals a Barcelona intentaran enfocar els comicis a la situació política a Catalunya, però ha opinat que la població barcelonina espera que es parli de la ciutat i que necessiten que la ciutat no es bloquegi.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser