Les ‘targetes black’ de la Junta d’Andalusia es van utilitzar per pagar en un prostíbul

La Junta d’Andalusia tenia ‘targetes black’ a través de la Fundació Andalusa Fons de Formació i Ocupació (Faffe) pertanyent a la polèmica administració paral·lela, on l’oposició alerta que hi ha milers d’endollats.

Segons la UCO, Unitat Central Operativa de la Guàrdia civil, les ‘targetes black’ es van usar per a menjars luxoses en restaurants, hotels, per reparar els cotxes dels directius i fins i tot per pagar serveis en un prostíbul.

La fundació, que va fer fallida, tenia a més 13 ‘caixes B’ que tampoc s’ha especificat en què es feia servir els diners en efectiu que allí es movia.

Davant la tardança de la Junta de Susana Díaz perquè informi sobre les despeses pagades, porta més de dos anys sense donar cap dada, la polèmica jutge Núñez s’ha limitat a prendre declaració a diversos testimonis i no ha ordenat cap registre per aconseguir la informació .

Entre ells hi ha el propietari del pub Don Angelo, un prostíbul de Sevilla, sobre els nombrosos pagaments fets amb la targeta i les rectificacions i anul·lacions posteriors en aquests càrrecs.

La Fundació també està tacada per “enchufar” a familiars i persones afins a l’organització PSOE-A de Susana Díaz i per greus irregularitats.

A més les targetes opaques les feia servir Fernando Villén, secretari d’Ocupació de l’Executiva del PSOE-A.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser