‘Les clavegueres d’interior’, finalista als premis ProDocs al Millor Documental Televisiu

El documental Les clavegueres d’Interior, dirigit per Jaume Roures i produ茂t per Mediapro, optar脿 al premi ProDocs al Millor Documental Televisiu costat d’altres tres finalistes. El resultat es coneixer脿 el dia 16 d’aquest mes durant la inauguraci贸 del DocsBarcelona.

ProDocs 茅s l’associaci贸 professional de productors de documentals que actualment aglutina m茅s de quaranta empreses productores catalanes. La seva junta directiva est脿 formada per Val茅rie Delpierre (Inicia Films), com a presidenta i Ventura Durall (Nanouk Films) en mat猫ria de vicepresident.

Les clavegueres d’Interior competeix amb altres tres documentals: Els Karamazoff (A Walk on the Soho Years), dirigit per Juan Gamero i Carmen Rodr铆guez, amb producci贸 de La Quimera i Paradocs, en coproducci贸 amb TVC; Latitud 80潞, de Guille Cascante i produ茂t per Goroka Contents en coproducci贸 amb TVC i Veritats de mentida, de Montserrat Besses i produ茂t per TVC, s贸n els quatre finalistes de la cinquena edici贸 del Premi ProDocs a Millor Documental televisiu.

Al gener d’aquest mateix any els periodistes de P煤blico Patricia L贸pez i Carlos Enrique Bayo van rebre el Premi de la Dignitat 2017 per la seva investigaci贸. A m茅s, fa tot just unes setmanes, van ser guardonats amb el Premi R脿dio Associaci贸 en relaci贸 a les exclusives que en el seu dia van provocar la creaci贸 de sengles comissions parlament脿ries d’investigaci贸 del Congr茅s dels Diputats i del Parlament de Catalunya.

El premi consisteix en un descompte per al lloguer de material de la seva propera producci贸 documental que realitzi durant l’any seg眉ent a l’obtenci贸 del guard贸.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilaci贸n L谩ser