Els membres de ‘La Manada’ amb una pistola i vestits de Guàrdia Civil abans dels Sanfermines

Antena 3 i Telecinco van publicar aquest dimecres àudios del grup de WhatsApp de ‘La Manada’, previs a les festes de Sant Fermí i posteriors a la violació de la jove de 18 anys. Ja en els dies previs a les festes de Pamplona, el grup d’amics, ara entre reixes i tots ells amb una condemna de nou anys de presó, deixava clares les seves intencions i afirmaven que havien de portar droga.

A més, van transcendir fotografies d’ells d’uns dies abans. En elles es pot veure a ‘El Prenda’ abillat amb un tricorni i una pistola que sembla ser de fogueig i sense samarreta. En una altra se li veu amb la samarreta de Guàrdia Civil que segurament ha de ser del seu amic Antonio Manuel Guerrero Escudero, qui estava destinat en pràctiques a la caserna de Pozoblanco, a Còrdova.

Entre les imatges que va revelar Telecinco es veu a “El Prenda” al costat del militar Alfonso Jesús Cabezuelo i Jesús Escudero vestits amb roba reglamentària de l’Institut Armat. I en una altra es veu Jesús Escudero només amb l’uniforme i una pistola. Les imatges semblen preses totes en la mateixa habitació.

S’havien fixat com a objectiu buscar a un tipus de dona concreta per tenir sexe grupal.“Quillo, en verdad follarnos a una buena gorda entre los cinco en San Fermín sería apoteósico. Prefiero follarnos a una gorda entre cinco que a un pepino de tía ya solo”, deia un dels condemnats a nou anys pels abusos sexuals segons ha revelat Espejo Público.

Foto: Antena 3 i Telecinco

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser