Un policia Nacional a Twitter sobre “La Manada”: “Orgía consentida” y “Quiso follar con 5 y eligió a los menos adecuados “

Molta vergonya i molta ràbia han generat les declaracions del policia José Manuel Sánchez Fornet sobre el cas de La Manada. El que va ser líder del SUP ha escrit un article d’opinió a ‘Confidencial Andalús’ del que es fa ressò en el seu compte de Twitter en què assegura que no hi va haver “violació”, sinó “una orgia promoguda per la jove”. Sánchez Fornet, que insisteix que s’ha llegit la sentència, diu tenir-ho clar i ha posat al nick de la xarxa social #YoNoTeCreo.

Els comentaris crítics a tan nefastes declaracions tampoc han aconseguit ni tan sols fer-li dubtar. Són diversos els missatges que ha penjat en la mateixa línia.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser