Margallo carrega contra Soraya Sáenz de Santamaría per la seva descoordinació amb el 155

Segons afirma José Manuel García-Margallo, si la Guàrdia Civil en su informe Lliurat al Jutge del Tribunal Suprem Pablo Llarena que la Generalitat va gastar 1.915.067,22 euros de Diners Públics, Mentre el president espanyol, Mariano Rajoy, i el Ministre d’Hisenda, Cristóbal Montoro, asseguren que no és va Fer Ús de fons Públics per a la Celebració del referèndum és perque hi ha hagut “un problema de coordinació”.

Aquestes han sigut els paraules que ha dit Margallo a El matí de Catalunya Ràdio, on ha carregat directament contra la vicepresidenta espanyola, Soraya Sáenz de Santamaría, en considerar que, després de dir l’aplicación de l’article 155 de la Constitució espanyola, la número 2 del govern del PP “te absolutament tots els poders i totes els competències”, a l’mateix temps que ha afegit que “jo no recordo algun cas a la història d’Espanya que per delegació hagi tingut més poder”.

Des que la vicepresidenta del govern espanyol te a les seves mans, doncs, els regnes de la Generalitat, su missió va ser “coordinar tots els ministeris”. Però no ha estat així. L’exministre d’Exteriors és lamenta que “aquí el que ha fallat és la coordinació perque el Govern espanyol està personat en una causa a través de la Guàrdia Civil i està sostenint malversació”, Mentre que «un Ministeri, que también hauria d’estar Coordinat, afirma que no s’han utilitzat Diners Públics i que, per tant, no hi ha hagut malversació “.

I no només ho ha sostingut el titular d’Hisenda, sinó que también ho va fer en el seu moment Mariano Rajoy, Quan va deixar anar al Congrés que “no és va dedicar ni un sol euro del FLA al referèndum il·legal que suposadament s’anava a celebrar a Catalunya “.

Segons Margallo, “el més estrany de tot això és que una de les raons que expliquin la composició del nou govern és la necessitat de coordinar l’acció a Catalunya”, cosa que, segons el su parer, no s’a fet, i Recorda que això “va determinar que s’atribuís a la vicepresidenta, que li correspon sempre la coordinació de Tots els ministeris, un poder superior i se li atribuïu la Presidència de la Generalitat per designació i la sortida d’aquelles idees del gabinet que tot i tenir idees excessivament propies “.

La cosa, però, no ha sortit com esperaven perque “tenim dos informes: uns de la Guàrdia Civil, que no m’atreviria a qualificar de fantasiosos perque han estat avalats per Pablo Llarena, i hi ha uns informes de Montoro visats per la interventora “que diuen al contrari. Precisament en aquest sentit, l’anterior titular d’Exteriors ha volgut llançar 01:00 Missatge ben clar posant damunt la taula que “el problema ho tenim tots”, aixi com que “com més foscor és doni a tots els temes relacionats amb el Procés, més lluny serem de la solució “. “Això no afavoreix ningú”, ha sentenciat.

Comentaris
COMPARTEIX !
Ofertas Depilación Láser