Rivera:”Hi ha gent entre els independentistes que volen arribar al govern i no saben com dir-li a Puigdemont la veritat, que el rei està nu.”

“Jo crec que qui ha intentat trencar una democràcia europea no pot tenir el benefici ni el privilegi de la justícia, o de la injustícia, millor dit”. El president de Ciutadans, Albert Rivera, ha assegurat que “mai” indultaria l’exvicepresident de la Generalitat Oriol Junqueras (en presó provisional des de fa més de quatre mesos per un presumpte delicte d’rebelión) en una entrevista a El Independent. “No vull que s’indulti a Junqueras però tampoc a cap polític corrupte”, afegeix el líder de la formació taronja.

Albert Rivera vaticina en l’entrevista que les forces independentistes acabaran formant Govern, tot i que assegura amb consternació que “a Catalunya tot és possible”: “Si tingués 70 escons formaria govern com fora, imagino que no voldran perdre l’oportunitat i formaran govern”. Tot i això, el líder de Cs inclou un matís, el factor Puigdemont: “Posar un pla en mans d’un senyor que ho té tot perdut, perquè anirà a la presó o estarà fugit tota la vida, també és un risc dels independentistes” . En aquest sentit, Rivera manifesta que “hi ha gent entre els independentistes que volen arribar al govern i no saben com dir-li a Puigdemont la veritat, que el rei està nu. La paradoxa de tot això és que és el mateix Puigdemont el principal boicoteador d’un govern separatista “.

Rivera

“Hi ha gent entre els independentistes que volen arribar al govern i no saben com dir-li a Puigdemont la veritat, que el rei està nu”

Un futur Executiu que si es acord es centrarà en buscar un referèndum legal, segons exposa Rivera en l’entrevista: “Van a intentar ficar el cavall de Troia del referèndum separatista al Congrés i contra la sobirania nacional i ho intentaran per la via legal, segurament, però intentaran abduir a Podem ia veure com es manifesta el PSOE “.

Rivera, que argumenta en les “matemàtiques” que Cs no s’hagi intentat la investidura d’Inés Arrimadas a Catalunya, es congratula perquè, segons la seva opinió, la seva renúncia ha permès “visibilitzar la crisi del separatisme”. Tot i això, “com a demòcrata”, assegura que “és bo que es formi govern” i que “duri en termes d’estabilitat política”.

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser