Un empresari alemany a Torrent: “Voto que tots vostès vagin a la presó””El teu llaç ens insulta”

Trobada poc amigable la que ha protagonitzat el president del Parlament, Roger Torrent, aquest dimarts al migdia, al Círculo Ecuestre de Barcelona. Com sempre, hi hagut discurs del convidat i posterior torn de preguntes entre els socis, que es van passant el micro entre plat i plat.

Una de les intervencions més dures ha estat la d’un empresari alemany -que no s’ha identificat abans de parlar- i que li ha etzibat:

“Fa 30 anys que vostès estan mentint a la població i, en base a aquestes mentides, han aconseguit els 2.200.000 vots. Per res més. Vostès han aconseguit una desgràcia que està a totes les famílies: entre pare, mare, fill, etcètera. Vostès han aconseguit que 3.000 empreses hagin marxat de Catalunya. Vostè ens ha posat mig segle enrere i necessitarem com a mínim 20 anys per aconseguir la fase que teníem abans. Per tant, per les mentides i per anar contra la llei, voto que tots vostès vagin a la presó”

El mediador ha puntualitzat que es tractava només de l’opinió d’un dels socis del Círculo, just abans de la resposta de Torrent:

“Jo he escoltat totes les opinions. I em sembla d’educació escoltar totes les opinions, inclòs les que vulguin que jo vagi a la presó”

En un altre moment, una dona -també sense presentar-se- li ha retret que porti un llaç groc a la solapa, argumentant que amb ell ofenia “almenys la meitat de catalans” perquè no se’n senten representants. El president Torrent s’ha defensat:

“Si em tragués el llaç, vostè estaria més còmoda, però les meves conviccions no canviarien. Si jo em tragués el llaç, la situació política a Catalunya no canviaria. No és una qüestió de símbols, és una qüestió política que cal resoldre políticament. El pitjor que es pot fer en democràcia és apartar llaços i mirar cap a una altra banda”

Torrent també ha defensat la candidatura de Jordi Sànchez a la presidència de la Generalitat. El president del Parlament ha insistit que la seva obligació és defensar els drets polítics de tots els diputats i, com a tal, Sànchez manté intacte els seus perquè, segons ha assenyalat, no ha estat inhabilitat ni condemnat.

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser