Guardiola confirma que lluirà el llaç groc en tots els partits de la Champions

Pep Guardiola portarà el llaç groc a la solapa demà durant el partit de Champions League. El tècnic del City ho va confirmar en la roda de premsa prèvia al partit. Les normes de la UEFA s’oposen a les de la FA, i permeten lluir-lo per no considerar-se un símbol ofensiu ni discriminatori.

El de Santpedor també va parlar de l’acceptació a l’expedient que li va obrir la federació anglesa: “La FA té unes normes i les aplica. Jo ho entenc. Quan dic que o acceptar és per què he de fer-ho, però això no vol dir que estigui d’acord, o que ells tinguin la raó o jo no. Ho vaig dir des del primer dia “.

En els partits de Premier, Guardiola també portarà el llaç amb ell, encara que no en el terreny de joc. L’àrea tècnica és l’únic lloc on la FA prohibeix lluir-lo, però no impedeix que ho faci en l’arribada a l’estadi, o en les rodes de premsa. “Es vegi o no, el llaç groc sempre hi serà. No entenc molt això, que es permeti que es vegi en sala de premsa però no en el camp. La situació no canvia, encara hi ha quatre persones a la presó de forma injusta “, va valorar Pep.

També hi va haver resposta per Martin Glenn, president de la FA, que va fer un dia abans unes declaracions molt polèmiques. Va comparar el llaç groc de Guardiola amb la simbologia nazi, la de l’ISIS o la imatge del dictador africà Mugabe. Per Pep, les paraules de Glenn van estar fora de lloc: “La meva primera impressió quan ho vaig escoltar és simplement que no va entendre què és el llaç groc. Va fer un comentari molt diferent al que significa això. El llaç no és sobre la independència. És sobre persones que estan a la presó. Estic segur que ara s’entén millor la situació ”

El club va donar suport ahir la postura del seu entrenador. Fonts del City van ressaltar que l’acceptació de l’expedient de la FA no significa una disculpa, ni que deixarà de portar-lo en partits de lliga. Per ara, on si ho lluirà a tots els efectes serà a la Champions League.

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser