[VÍDEO] Duríssimes declaracions del magistrat emèrit del Suprem Martín Pallín: Els empresonats són presos polítics

En una entrevista al “Preguntes freqüents”, de TV3, el magistrat s’ha mostrat crític amb l’estat de la divisió de poders. Assegura que “en aquest moment, els que governen són els jutges”.
Dures crítiques del magistrat emèrit del Tribunal Suprem José Antonio Martín Pallín a les decisions que ha pres fins ara el jutge Pablo Llarena, en la causa de Jordi Sànchez i Jordi Cuixart i els polítics catalans.

Entre d’altres, Pallín nega que Puigdemont sigui un fugitiu de la justícia i afirma que els polítics a la presó són presos polítics.

Pallín s’ha mostrat molt preocupat per la divisió de poders i alerta sobre la decisió que podria prendre Llarena sobre una hipotetica candidatura de Jordi Sànchez:

Pallín creu que el difunt fiscal Maza “es va equivocar” presentant la querella per rebel·lió contra els membres del govern de la Generalitat. Assegura que res hauria passat sense aquella querella, tot i que ha admès que ara és pràcticament impossible que la retirin:

A més, diu que el delicte de rebel·lió no té “ni cap ni peus”:

Pallín també ha críticat les resolucions del jutge Llarena: “Un jutge no es pot posar en valoracions polítiques.”

I li sembla increïble que retirés l’ordre de detenció internacional sobre Puigdemont i els consellers a Bèlgica: “No ho havia vist mai”.

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser