Una piulada sobre les ‘Fake news’ li ‘esclata a la cara’ a Pablo Casado

“Les fake news a Espanya les creen els independentistes i populistes”. Així comença un missatge a Twitter publicat pel vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, insistint en la campanya del PP (ja desmuntada) de criminalitzar les xarxes socials. Enllaça a un article del diari ABC titulat: “Els partits polítics a Espanya es creuen fora de l’objectiu de la ciberguerra russa”.

“Tergiversen declaracions, manipulen notícies o s’inventen el que mai has dit”, assegura Casado en un missatge en el qual també afegeix: “Els mitjans s’haurien de comprometre a no publicar les seves mentides”.

Com era previsible, el tuit no va trigar a ‘explotar-li’ a la cara. Després de llegir les seves paraules, el tuitero Miguel de Cervantes (@CervantesFAQs) ha respost al polític del Partit Popular amb un fil en el qual mostra a Pablo Casado difonent les seves pròpies ‘mentida news’: un cas en el qual va difondre imatges del Congo com si fossin de Veneçuela, un altre en què va estendre una notícia falsa sobre Podem …

Com era previsible, el tuit no va trigar a ‘explotar-li’ a la cara. Després de llegir les seves paraules, el tuitero Miguel de Cervantes (@CervantesFAQs) ha respost al polític del Partit Popular amb un fil en el qual mostra a Pablo Casado difonent les seves pròpies ‘mentida news’: un cas en el qual va difondre imatges del Congo com si fossin de Veneçuela, un altre en què va estendre una notícia falsa sobre Podem …

Després del tuit de Casado, molts altres tuiters s’han sumat a les crítiques:

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser