Pablo Casado (PP) a Puigdemont : “Per molt que digui “les seves mentides” en anglès o en francès, no seran veritat ni …

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha recordat aquest dijous al president de la Generalitat, Carles Puigdemont, que encara que segueixi repetint les seves “mentides” i ho faci en anglès i francès, “no les converteix en veritat”.
En una entrevista a Antena 3 , Casado ha explicat que, l’independentisme ha entrat a la ‘posverdad’ i “la manipulació” i ha afirmat que “votar no és democràtic si no es compleix la llei”.

“Per molt que Puigdemont i Junqueras intentin mentir, el que està passant a Catalunya és que l’Estat es defensa”, ha assegurat el diputat popular, i els ha emplaçat a “parlar” del que “a la gent li importa de veritat “.

En aquest sentit, ha assenyalat que es pot parlar del finançament autonòmic, de l’encaix autonòmic de Catalunya i d’altres qüestions com la baixada d’impostos o salut i educació, el que ha aprofitat per posar l’accent sobre una manca de Govern català.

“El que ens criticaven és que no estàvem actuant abans, que estàvem sent pusil·lànimes, se’ns ha criticat per apostar pel diàleg”, s’ha queixat Casat. Així, llançat un avís: “No es pot permetre que perquè facin propaganda i victimisme la llei no actuï”.

Comentaris
COMPARTEIX !

Deixa un comentari

Ofertas Depilación Láser